//Forever Imperfect
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA

Monday, November 7, 2011 @ 4:39 PM | 0 Comment [s]


SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA
KEPADA YANG MENYAMBUT :)


Raya,kali niey just sambut kat PUCHONG,tu bkn KL k tu SELANGOR..hehe..anywhere raye kat sni mcm rye kat kmpung..tpi aq rindu nk rye kat kampung..rindu nk kena kejar lembu,,rindu nk tgk owng gotong royang sembelih kan lembu..tpi thun dpn insyallah rye kat kampung..tu pown klau mse tu aq dh lpas exam PMR larh..hehe..
sambut rye kat sni mcm biase mc rye aidilfitri aq ngan sedare aq ambik kerje part time IRON BAJU tpi x dpt upah pon dpt pnat lgi ader larh. mlm tu mmg best tido koel 2 pgi smate2 nk siap arn iron bju tu..PGI tu atok aq kejut srh bgun smbhyng rye..perhh agin sih,,diey x thu ker aq niey bru jer tido..hyee..terpakse gak bgun tpi x g pown smbhyng rye,alasan tman sdare aq kat umah..hehhee..igt arn nk smbg tdo rpe2nye ader tugas lgi kene buat, kemas rumah plak..hyeee niey larh sshnye klau jdi ANAK DARA!!!dh kemas rumah semua tu,,dieyowng balik.ramai larh jgak dtg umh nenek aq tu..yang peting dieyowng bla jer dri umh tu,,aq terus tido..hehhee,,#anakdarakuattidosih.hehehe,,k MALAM tdo dieyowng buat BBQ,,okey bukan BABIQ tau MUHAMMAD SUHAIZRIMIE AIQHAM*adekaq.HHEHE..dh BBQ semua tu..aq naek pastu tido#tidolgihehe..anywhere rye kali mmng TERBAIKKK..!!!!!!!


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


I AM A GIRL WITH WIDE IMAGINATION THAN YOU CAN IMAGINE. THIS IS MY BLOG, MY RULES. DON'T EVER TRY TO COPY A SECTION IN THIS BLOG. WAS HAPPENING.I WILL PURPOSE ABOUT MY STORY IN OUTSIDE ABOUT LOVE,ABOUT MY PROBLEM AND ANYTHING ❤~
Navigations!

Diary About Budies


Let's Talk!