//Forever Imperfect
sorry =="

Saturday, November 19, 2011 @ 2:22 AM | 0 Comment [s]


asl ngan soryy,ye mmg post kli niey ade kene mengene dgn soryy!!ok aq thu koew terasaan,tpi koew perlu thu jgk yng spe mule kan..ok semua owng nk slh kan aq,koew,diey dn diey.aku dh biase dh kene mcm niey.xper lah biar aq swng jer yng thu ape punca diey.mmg aku ade sebut perkataan BATAK tu kan.asl koew jgk nk slh kn aku pdhl koew pown ade ckp kan.xpe lah,,cter niey sdh di ttp,tpi knape aku jgk yng dislhkan dlm hal niey,asl x koew,koew yng mle kan.aq tnye kat koew mealui *** tpi koew blas kat *****,asl eak,aq jer yng kene slh kan,,asl weyh,,aq jer yng kne!!!ok,koew n family aku mtk maaf sgt2 klau koew terase,mmg post tu buat koew terase kan.tpi koew perlu thu ade owng  jgk yng ckp perkataan tu.ok aq mntk maaf sgt2 if bnde tu buat koew dgn akak koew terase,ok aku thu rezeki msig2 kli niey koew dpt kan.opss bkn koew kakak koew kan.:)aq mntk maaf sgt2 arn!dn koew,koew pown sme nk slh kan aku kan,xper aku dh biase kene mcm niey,tpi x perlu lah sampai nk kutuk aku belankg2 sampai jgk nk slh kan aku,k aq dh thu semua ape yng kowng bual kan belakng aku,xper aku rdha kali niey aq jer yng kene slh kan,,xper lah kwn,aku dh biase mcm niey,kan xper lah cter niey pown  dh ttp kan.:DD
soryy skali lgi buat koew dgn family arn,tu jer aku mampu ukap kan,dn koew aku x nk belaga2 kan kwn seniri,if koew terase gak  post kli niey,aq mntk maaf aq nk diey thu per yng sbnar jgn lah asyik slh kan aku,please lh bnyk sgt koew slh kn aku mcm2 weyh..tpi aq redha aq biar kn,x nk owng thu,dn koew,sme jer kutuk aq belkng2 arn,xper aq rdha,aq hnye skdr kwn biase yng mampu buat kesilapan kan,aku jer yng buat hubgn kwn kite mcm niey,ye aku thu aku SWNG jer kn yng laen semua OK,aku jer,ye mmg sye NUR SUHAIZRINIE ATIRAH jer yng slh yng laen x slh pown kan...


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


I AM A GIRL WITH WIDE IMAGINATION THAN YOU CAN IMAGINE. THIS IS MY BLOG, MY RULES. DON'T EVER TRY TO COPY A SECTION IN THIS BLOG. WAS HAPPENING.I WILL PURPOSE ABOUT MY STORY IN OUTSIDE ABOUT LOVE,ABOUT MY PROBLEM AND ANYTHING ❤~
Navigations!

Diary About Budies


Let's Talk!