//Forever Imperfect
awk buat sye menagis!

Monday, December 26, 2011 @ 11:10 PM | 0 Comment [s]

                                                             

                                                   
awk,awk thu x awk semua berjaye buat sye mnagis!!disbbkan jam sye awk,please tell me who take it :'(
jgn lh ambik jam tu please lh sye merayu sgt-sgt!tpi nk buat cmne arn jam tu pon awk dh ambik dn sye x akan jmper awk kan!!begong lh awk nie ambik jam sye,awk thu x awk begong!!!!ok sye halal kan jam sye tu!!ambik lh jam tu ,xde rezeki sye dgn jam tu lgi,OMG!!my jam!uhhuuhuuu,and awk asl awk mngdik dh ambik jam tu pastu add sye kat fb,awk ingt sye nk app ker.walaupun bkn awk yg ambik kut!!jgn hrp awk and the geng jgn megelabah nk add sye!*ayat mcm bgus jew mcm koew  nk add aku!tpi fakta slh srg dri ko add aku!sye x akn app awk thu x.!!xpew awk nk mntk maaf sye dh maaf arn.sye rdha jew! ;'D awalau berat sye nk maaf arn!!ske hati awk lh.tpi lain kli jgn buat lgi tau,nti kesian dkat org yg terkene mcm sye niey,thanx agaiin awk berjaye buat sye mngis!!


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


I AM A GIRL WITH WIDE IMAGINATION THAN YOU CAN IMAGINE. THIS IS MY BLOG, MY RULES. DON'T EVER TRY TO COPY A SECTION IN THIS BLOG. WAS HAPPENING.I WILL PURPOSE ABOUT MY STORY IN OUTSIDE ABOUT LOVE,ABOUT MY PROBLEM AND ANYTHING ❤~
Navigations!

Diary About Budies


Let's Talk!