//Forever Imperfect
back to normal ❤

Sunday, February 26, 2012 @ 11:28 PM | 0 Comment [s]


hye and assalamualaikum guys,
sihat?kalau sihat alhamdulillah!lmekan kite x updates blog,sbenarnye x de mse nk upadtes blog nie!nthlah x thu knape hehhee!btw kalau updates blog nie mesti ade story mory kan!hhehe mmg ade pon meyh sni kkte nk story ;D

back to normal!yes,i back to normal!back to normal a.k.a single =!.awesome gler trkh yg kiteorg break up! 15/2/2011-15/2/2012 ctik kan trkh diey,mse tu gnap 1 thun kite kenal diey,hehhe sbb ape kite break xpyh thu lah kan,private kay!nk thu cter diey mcm mne jup nk igt balik ;D

kay dh ingt!mcm nie,14/2/2012 pde pukul 11:55 p.m kite text diey,text ape,text mntk break up!kay kite text sampai brape pge nth,bnykkan kalah org mntk cple hheeh!lepas taip pjgn lebar tu kite pkir nk sent ke xnk,kay last kli buat keputusan SENT! lepas sent tu,wait for reply dri diey,tpi x reply pon!hmm last text kite SENT "awk,xbls mknenye awk lepaskan sye,thaks **** ***** *****"tgk tu,siap ckp THANK,hheheh,but diey still x blas kan,hmm xpe lah!awk semua thu keesokan hri nye,ade seorg bdk nie mntk cple!oit beraninye awk kan ;D.tpi kite still srh diey tggu,,hehhe kay awk semua nk thu ape jwapan nye,wait for other post!kay semnggu lepas kejadian tu,bru diey reply,woi,awk reply mse sye tgh tusyen,wah seyum lebar kite bce text diey,hehhe kite srh fiera bce fiera kte "mamt nie jiwang".hehehe,kay mlm tu mmg kite text diey,just as a friends,die story mory mcm mne diey blh ske kat kte dulu,ngek sje je nk buat kite melting dgn die blik lah tue!hm xpe kite lyn je diey,yg kite igt sampai skrg last text mlm tu,"awk,kite syg awk.awk,hati sye msih terbuka utk awk.awk,sye nk tunaikan janji sye dkat awk dulu.sye rindu suare awk,sye rindu mcm mne sye lari dri kwn-kwn sye supye sye aman otp dgn awk,sye rindu semua tu awk.sye rindu kisah kite.hmm tpi mcm mnekan itu yg awk nk.kay gud nte,take cre.ILYSM <3"sje je nk buat kite melting dgn diey,

awk hti sye dh terttp rapat utk awk!xpew,sye harap awk bahagia dgn diey kan.hmm awk,ckp dgn awex bru awk tu,jgn nk bajet sgt blh,xpyh lh nk IM sye,maki sye bagai,awk sye terase tau,diey buang relay kite dulu,diey buat relay dgn diey,sye thu itu bukan awk yg buat,kalau awk yg buat gerenti,hmm xpew lah kan diey milik  awk ,skrg!jdi sesuke hti lah die nk buat ape ngan FB awk tu,tpi sye x kesah lggsung dgn awkk,kay :) AWK BAHAGIA SYE TURUT BAHAGIA!


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


I AM A GIRL WITH WIDE IMAGINATION THAN YOU CAN IMAGINE. THIS IS MY BLOG, MY RULES. DON'T EVER TRY TO COPY A SECTION IN THIS BLOG. WAS HAPPENING.I WILL PURPOSE ABOUT MY STORY IN OUTSIDE ABOUT LOVE,ABOUT MY PROBLEM AND ANYTHING ❤~
Navigations!

Diary About Budies


Let's Talk!