//Forever Imperfect
u take care about me :D

Friday, March 2, 2012 @ 2:36 AM | 0 Comment [s]




Assalamualaikum and hello guys
look at the title there!u take care about me =D.awesome dear.auw terharu sesagat bile kau chat ngan keding koe srh keding take care pasal aku kan,siap nk pukul lgi tu.walaupun kau dengan aku dh xde ape-ape tpi kau still layan aku mcm dulu kan!kay thanks weyh kau still take care pasal aku,walaupun aku dh benci kau gile babi dh kan!aku thu kau still syg aku kan.tpi aku dh xblh terime kau weyh,sory sesgt!even kalau kau still ngan aku pon,aku x happy weyh!and aku gembire sgt bile kau ckp kau dh --------.alhamdulilah kau ikut jgk ape aku srh kan ;Djgn buat hal lgi kay!



Older Post | Newer Post
The Disclaimer


I AM A GIRL WITH WIDE IMAGINATION THAN YOU CAN IMAGINE. THIS IS MY BLOG, MY RULES. DON'T EVER TRY TO COPY A SECTION IN THIS BLOG. WAS HAPPENING.I WILL PURPOSE ABOUT MY STORY IN OUTSIDE ABOUT LOVE,ABOUT MY PROBLEM AND ANYTHING ❤~
Navigations!

Diary About Budies


Let's Talk!