//Forever Imperfect
awak :*

Tuesday, April 10, 2012 @ 10:15 AM | 0 Comment [s]


Assalammualaikum :D
hye guys!awk semua nk tahu tak kite org hang hari tu,heheh batak mcm  tak prnh hang pulakkan :D .kiteorg hang pon sbb kerje khusus sejarah,omg!kenape kerje khusus tu mesti ade,dan mesti cari maklumat :).kay kiteorg just pgi kompleks kraf taggan je,mesti tak tahu bile kraf taggn tu kan,hye nmpk berbeno awk semua niey tak tengok tv ,hehe kite pon xthu sbnarnye,nie tahu pun dari Guru kelas nisaa :)


mule-mule mmg cadang pergi ramai-ramai,tpi last-last minit ade orang nk tukar lah,ade orang merajuk lh mcm-mcm lah,pastu kiteorg mule-mule decided x pgi,last-last hnye empat orang je pgi,tpi awesome blh cuci mate yg berhabuk nie,hehhe gatal je kan :)kay pgi sane bpk zihah yg hntr !thanks acik hntrkan kiteorg ,walaupun hujan :D jups kompleks kraf tu dekat jalan colay !#salh eje diam!dlm kompleks tu,ade mamat hnsem nk brgmbr dgn kiteorg tpi syg,mase tu semua malu-malu :(.mamat hsem ,kalau jumper kiteorg jgn buat mcm tu lgi tau,malu tau :D *sye gatal kesah pulak :) dlm tu mmg maklumat yg dicari-cari tepat :D


selesai cari maklumat,kiteorg gerak g TS ,buat ape lgi kalau perempuan masuk shopping mall :)!shopping time sdh time tibe.Sampai yg penting pgi cari tmpat makan,mcm org bodoh,trun naik,mule mule decide nk g MC'D tpi begitu ramai manusia !last-last kesian tgk muke fiera lapar,cari lh KFC pulak.seriusly kite lupe KFC TS kat tngkat LG :D.lepas isi perut bagau,kiteorg mula shopping sakan,sampai zihah xthu nk beli ape dah,dh penat shopping ape lgi bla lah ,hehe kali nie hang mmg x tgk wayang!membazir awk thu :) btw hang dgn mereka penuh dgn gelak tawa :D mereka sggh gile :D
kay post kali nie merepek jekan,citer pon mcm keling kan :D syg mereka :*,awk semua nk jgk ke syg,nah ambik sye syg awk semua :*


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


I AM A GIRL WITH WIDE IMAGINATION THAN YOU CAN IMAGINE. THIS IS MY BLOG, MY RULES. DON'T EVER TRY TO COPY A SECTION IN THIS BLOG. WAS HAPPENING.I WILL PURPOSE ABOUT MY STORY IN OUTSIDE ABOUT LOVE,ABOUT MY PROBLEM AND ANYTHING ❤~
Navigations!

Diary About Budies


Let's Talk!