//Forever Imperfect
awk ☆

Wednesday, April 25, 2012 @ 3:59 AM | 0 Comment [s]


Assalammualaikum :D
hye guys :D 
kau asl,weyh tibe-tibe im aku ckp aku rindu kau mok >,<
erkkk.serius aku rase kau sakai der!dh lh stop it,stop dgn lakonan kau,stop kan je lah.aku dh xnk gduh dgn kau,dh penat kay,aku feed up gdh dgn kau!erkkk.aku x blh lupekan alasan bodoh kau tu !please aku x akan caye bdk ampang lagi!disbbkan kau hilang semua kepercayaan aku kat bdk ampang!erkkk .sory bdk ampang lain,kite trpakse sbbkan mamat keding tu,kite terpakse bci bdk ampang terutama kaum kerabat + awex kau pnye kwn + kawan kau take a note kay :> 


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


I AM A GIRL WITH WIDE IMAGINATION THAN YOU CAN IMAGINE. THIS IS MY BLOG, MY RULES. DON'T EVER TRY TO COPY A SECTION IN THIS BLOG. WAS HAPPENING.I WILL PURPOSE ABOUT MY STORY IN OUTSIDE ABOUT LOVE,ABOUT MY PROBLEM AND ANYTHING ❤~
Navigations!

Diary About Budies


Let's Talk!