//Forever Imperfect
jyeah ▼

Tuesday, April 10, 2012 @ 9:51 AM | 0 Comment [s]


Assalammualaikum :D
hye guys!lame tak kita,x mengudapet blog,kdg-kdg nk updates tgok mood jgkkan ;D btw skrg kite mood cantik punye!okey first kite harap sgt awk semua sihatkan?awak semua tahu,kite happy gile-gile.akhirnye kite dapat jgk capai impian kwan-kwan kite :D mereka kate mereka nak buat blog !hehhe mase tu hnye tuhan je thu betapa gembiranye kite :) Firstly alya yg tnye mcm mane nk buat kay kite ajar diey buat blog mase waktu BM,kite jahat curi-curi online *saya mintak maaf cikgu  :D ajar die bagai tolong diey edit bagai akhirnye blog diey siap dgn sempurnanye!nk tgok blog alya nah tu blog die :)!alya punye blog awesome suke care diey post :) kalah kite yang lame dh ade blog :') selepas alya buat blog si ain ngan fiera pulak sibuk-sibuk srh kite ajar diey buat blog,tpi  yg kelakarnye,ain yg buat blog dulu tpi fiera yang siap edit dulu :) Kay mesti x fhm,ah lupekan je lah :D!tapi kite perlukan begitu bnyak kesabaran mengedit blog dorg ,perh semua cerewet
 =_=" tpi kite perlukan 2 hari untuk siap kan blog 2 org ,tu pun ade yg gatal tggn pgi ubah bagai,awk itu awk edt sendiri kay :) tpi alhamdulillah kite puas hati edit blog dieyorg sampai sakit belakang :D mesti awk semua tertnye-tnye kan,mcm mne blog dieyorg kay meyh nk bg link blog fiera ngan ain !look blog dieyorg awesome x secntik blog kite kan,jelouse tahu :(.tpi selepas ini mereka busy dgn bloging,xde nk facebook 24 hours dah :D
kay xnk post pjg-pjg nti merepek je keluar :D kite syg awk semua :D


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


I AM A GIRL WITH WIDE IMAGINATION THAN YOU CAN IMAGINE. THIS IS MY BLOG, MY RULES. DON'T EVER TRY TO COPY A SECTION IN THIS BLOG. WAS HAPPENING.I WILL PURPOSE ABOUT MY STORY IN OUTSIDE ABOUT LOVE,ABOUT MY PROBLEM AND ANYTHING ❤~
Navigations!

Diary About Budies


Let's Talk!