//Forever Imperfect
kenangan terindah ✿

Tuesday, April 17, 2012 @ 3:34 AM | 0 Comment [s]


Assalammualaikum :D

hye guys,sihat tak,hari ni?alhamdulilah awk semua sihat!kenape ngan kenangan terindah dn ade ke kene mengena dgn mamat x mantang di atas sane :) ,mmg ade kene mengena kalau xde kene mengena xde lah kite nk upload gmbr mereka :)
mereka ialah kwn kite mase drjh 6,tu lh x mtng try tgk mamat-mamat kat atas nie skrg,perh semua dh berubah!nie gmbr mse jamuan akhir tahun,nie sape yg ambik,kay x silap kite lh yg ambik :D.tgk semua lelaki mane perempuan?kay actually sekolah kite nie dulu sklh laki tpi mase 2006 sklh nie diiktiraf sebagai seklh campur,and mse tu lh kite Perempuan pertame yg menjejaki alam perseklh yg dulu lelaki,kay buat muka x malu msuk sklh lelaki!hari pertame dh kena bahn erkkk!!back to the tittle ;)
mereka semua dh berubah,dh xbertegur sape,siap tnye lagi kat FB niey sape ye?,ya,allah mereka lupe kite :'(  tpi mereka pandai cover,ouh,kau lain erk skrg!jom couple?erkkk,kepale otak hang!hhehee,kite rindu time kebudak-budakkan dulu,selalu kite kena bahan dlm kelas :D.skrg mereka dh x mcm dulu,semua dh buat hal msing-msing, tpi kite gembira akhirnye 2 tahun mencari fb-fb mereka dpt jgk :D kebnyakan dri mereka sklh dkt SMK BANGSAR!okey jelouse sesgt bile,kite sorg je yg sesat pgi SMK (P) TP :(.tpi kite suke bile mereka x lupa kite!okey ,nie utk krg yg ade dlm gbr tersebut :)
*hye,awk jejaka sekalian,dgr sini,kau tahu x,kau lupa aku,*muke perasan*,tpi aku tahhu krg igt aku *_*,kay tahun nie kite same-same berperng kan,kay good luck.jgn nk mengis mcm mase dpt result UPSR, bile kau dpt result PMR,nti dpt result jgn nk lupa bgthu aku ngek-ngek sekalian :D,kau igt tak jnji kau kat aku mase hari terakhir kat sklh dulu.aku igt jnji krg dulu :D jgn tnye aku balik ape janji tu,dsr x igt!kepada sape-sape yg aku tersempak,aku x tegur krg,semua tu ade sbb,sbbnye adlh AKU MALU!and terima kasih,kepade yg jumpe aku,pastu tgur aku mcm kite dh jumpe hari-hari :D.okey skrg semua dh ade awek masing-masing jge awek kau jgn nk mengtal,kepada yg xde awek,ape lgi pergi cari awek,berlmbk dkatt sklh krg tu ;D anywhere,aku tetap igt krg ,aku syg karg as a friends :)"
pjgn kan,utk jejaka sekalian,kay post kali nie mmg merepek :D sape yg faham je fahm --'selagi xhbskan entry nie,mmg semakin merepek lah,okey-okey nk bla,nti awk semua xfhm :P


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


I AM A GIRL WITH WIDE IMAGINATION THAN YOU CAN IMAGINE. THIS IS MY BLOG, MY RULES. DON'T EVER TRY TO COPY A SECTION IN THIS BLOG. WAS HAPPENING.I WILL PURPOSE ABOUT MY STORY IN OUTSIDE ABOUT LOVE,ABOUT MY PROBLEM AND ANYTHING ❤~
Navigations!

Diary About Budies


Let's Talk!