//Forever Imperfect
like :)

Friday, April 13, 2012 @ 10:30 AM | 0 Comment [s]

Assalammualaikum :D
hye guys,ape mimpi kite nie kan pgi-pgi buta dok updates blog,actually mmg xblh tido :( okey lah,kenape ngan like,tadi kite on fb,pastu hobi setiap kali on mesti like ape yg keluar kat new feeds tu,tpi tadi kenape mlang sgt nsb kite,tgh syok mengelik,pastu like kena block,!OMG! 2 hari pulak tu diey blog,rase nk hntak je keypad nie
:( kay,terbatas semua status org yg kite nk like,menyesal kay :'(


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


I AM A GIRL WITH WIDE IMAGINATION THAN YOU CAN IMAGINE. THIS IS MY BLOG, MY RULES. DON'T EVER TRY TO COPY A SECTION IN THIS BLOG. WAS HAPPENING.I WILL PURPOSE ABOUT MY STORY IN OUTSIDE ABOUT LOVE,ABOUT MY PROBLEM AND ANYTHING ❤~
Navigations!

Diary About Budies


Let's Talk!