//Forever Imperfect
terima kasih hagemaru ◄

Wednesday, April 25, 2012 @ 2:49 AM | 0 Comment [s]

Assalammualaikum :D 
hye guys,terima kasih hagemaru,kau masih take care pasal aku,walaupun!aku benci gila bodoh kat aku,kau still layan aku mcm dulu,auww aku rindu kau,kau still buat hal lamekan kau kan!kau still,errkkk geramm aku ngan kau,nsb baik aku just kwn kau,klau tak aku sepk-spk kau msuk lombong!weyh!kenape setiap kali aku call kau,mesti aku berdebar-debar!kenape wey?aku rase mengigil satu badan :) aku hairan gile weyh  :D kau selalu ckp kau bosan dgn awek kau!kau rimas lah bagai,pdn muke kau sape srh cari diey,kan dh kena :) *sye jahat sye tahu :0
smlm fiera,call kau.mase diey call kau,kau tahu x aku ade kat tepi diey mase tu :D diey buat loudspeaker!Ya allah mase kau ckp tu aku terkejut weyh,suare kau?kenape mcm tu!lepas fiera call bagai,akku cube untuk buat biase tpi dlm hati tuhan je tahu,happy sesgt dpt dgr suare kau walaupun suare kau begitu memelikkan aku :p
mlm tu kau text akukan,kau bg aku 3 page kalah buat krgn weyh!kau cter mcm-mcm ka,mcm thu je aku xde krdt kan!kau ckp kau dmm sbb kau rindu kat aku,auww,kay aku xcaya!aku igt lgi last word kau bg  kat text tu 'i still rembber our moment,i miss you voice,i miss you call me HAGEMARU ,i miss when u say i love you,hagemaru,i miss all about you,kepeng!'kau tahu weyh,kau buat aku sebar slh dgn keputusan aku  dulu,aku tinggalkan kau,tpi aku janji kat diri aku,aku x akan melting dgn kau sampaikan aku terima kau balik hagemaru :'(


'i miss all our moment,first we say i love u together,i miss you too hagemaru'


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


I AM A GIRL WITH WIDE IMAGINATION THAN YOU CAN IMAGINE. THIS IS MY BLOG, MY RULES. DON'T EVER TRY TO COPY A SECTION IN THIS BLOG. WAS HAPPENING.I WILL PURPOSE ABOUT MY STORY IN OUTSIDE ABOUT LOVE,ABOUT MY PROBLEM AND ANYTHING ❤~
Navigations!

Diary About Budies


Let's Talk!