//Forever Imperfect
Kapas island :D

Saturday, June 2, 2012 @ 8:05 AM | 0 Comment [s]


assalamualaikum :D
hye handsome hye cantik :)
lamekan,kite dh x updates blogg hahha *baru 4 hari  lepas updates :D kapas island dengan family mmg awesome :D mase cuti sekolah mama ngan papa mesti bwk anak-anak diey pergi melancongg *ayat bajet kali nie papa bawak kiteorg pergi kapas islang *_* WINKWINK !! 
MEYH permulaan dari sini ,dari kampung KELANTAN *oiiy kelantan memang kali nie :) terus turun ke terengganu,pergi Jeti Pulau kapas,okey kat sane mmg panas lahkan,lagi-lagi dengan adenye bdk-bdk kacak-kacak *okey jelly papa xari chalet boat bagai,dlm pkul 2 kiteoorg naikk boatt!boaatt!!boatt :D


dalam boatt sempat lagi take a picture muehehe :D lebih kurang 30 miniit nk ke pulau kapas,mase tu cantikknye ciptaanNya,lepas sampai kat pulau check up,dekat KAPAS CORAL BEACH :D
chalet je memang puas hati tpi satu je,layanan diey hampehh!tpi x pew lah sye x perlukan layanan awokk tuu :D

selit btol si gemokk tuu :D lepass dh kemas barang semua tu,ape lagi jomm ke panataii :D





tengokkk!!cantikkan!mase nie lebih kurang dalam pukul 5 petangg!okey kite x mandii sbb xde kawan nak teman :( xpew-xpew dpt cuci mate pon okey lah kan :D


Dh habis mandi manda bagai,malam tu teman papa pergi pancingg :D *gmbr xdo baterry hbsii :D
lepas tu esokk,check out dlm pkull 12 :( okey selamat tinggal pulau kapass :D awokk thu x dekat jetii kite jumper bdk sekolahh kittee :D muehehhe :D

cuti kali nie awesome sayangg,mama papa terima kasihh hilang stress aku nk PMR :D
lepas pulau kapas pergi Cherating pulokk dohhh,okey tggu post kjupp lagii :D










Older Post | Newer Post
The Disclaimer


I AM A GIRL WITH WIDE IMAGINATION THAN YOU CAN IMAGINE. THIS IS MY BLOG, MY RULES. DON'T EVER TRY TO COPY A SECTION IN THIS BLOG. WAS HAPPENING.I WILL PURPOSE ABOUT MY STORY IN OUTSIDE ABOUT LOVE,ABOUT MY PROBLEM AND ANYTHING ❤~
Navigations!

Diary About Budies


Let's Talk!