//Forever Imperfect
saya kembali :D

Monday, July 9, 2012 @ 12:20 AM | 0 Comment [s]



assalamualaikum :D
hye handsome hye cantik :)
hye,hye saya kembali dengan tenangnya ,hehe.okey dh lamekan x mengupdates blog,okey sekarang mmng tgh busy lagi-lagi berape hari je nk trial,PMR oii PMR oii!!Giloo ke kau,tpi xpew kite nk jugak luangkan sedikit mase untuk updates blog bak kate ain "aku bukak je blog kau mesti pasal cherating xde cerite lain ker" hhehe okey lah ain aku nk updates lah nie,actuaally bnyk gila kite nk story mory dengan awak semua,pasal sedih,pasal rindu,pasal mcm-mcm lah :D hehhehe,okey-okey dh xnk merepek,kite nk start nia  tggu okey :P


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


I AM A GIRL WITH WIDE IMAGINATION THAN YOU CAN IMAGINE. THIS IS MY BLOG, MY RULES. DON'T EVER TRY TO COPY A SECTION IN THIS BLOG. WAS HAPPENING.I WILL PURPOSE ABOUT MY STORY IN OUTSIDE ABOUT LOVE,ABOUT MY PROBLEM AND ANYTHING ❤~
Navigations!

Diary About Budies


Let's Talk!