//Forever Imperfect
classmate 2012

Saturday, August 4, 2012 @ 8:59 AM | 0 Comment [s]




assalamualaikum :D
hye handsome hye cantik :)  

hye,kali ni nk cter pasal classmate tahun ni,hahhaa dh hbs tahun baru nk cter pasal classmate kan >.< tahun nie banyak pisah dengan classmate thun lepas :( hmmm,tak pe lahkan janji masuk kelas,yang penting i miss our moment Petunia >.< oke-okey bermula dengan seorang demi seorang :)
Malay's girl
Azrin:budaak sengal dalam kelas,happy always >.<
Norisha:kawan yang happer active dalam kelas ^_^
Hanani:always dengan K-Pop dia :D
Liana:Minah jiwang dalam kelas ,sejarah alwys A :)
Faizah:Kawan terbaikk!mesti ade je yang badmood >.*
Hazira:mangsa kena bahan kalau waktu PJK =)
Mimi:selalu dengan gosip terhangat *kiding  :>
Nora:safuan ttp dihatikan nora :) 
Izzati:tak bnyak cakp *diam :<
Shafiqa:suka cara dia berfikir >.^
Nurin:"Kelas tolong senyap" penolong ketua kelas :"D
Alya:klau sehari tak tido dlm kelas mmg x sah tapi geo alawys A :R
Farah:Satu-satunye pengwas melayu dalam kelas <3 font="font">
Ain:ainn!kawan rapat,selalu dengan dia ape-ape group pun >.<
Chinese's girl
Hou yee:bdk koperasi dalam kelas kawan dengan die since form 1
Tham xin yee:cute girl >.<
Yi jun: she like a mlay girl when wear baju kurung >.^
Sim carie:alwys tolong mase kita tengah butu *math :D
Yi ning:pengwas perpustakaan , comel sngt diey :>
Pei Ling:pengawas tpi x mcm pengaws hhee :)
Tong chin yee:pengwas jugak :D
CC:bdk ddk dekat belakang sekali :)
Sou min:BEAUTIFUL girl >.F
Yong yong:"diam!semua!!"ketua kelas paling garang >.*
Mu teng:Bdk bnyk tnye :P
Sok mun:bdk diam tak tahu bile mase dia bercakap :D
Fish Elf:BDK palingg cute dlm kelas,kulit diey cantik nye :>
Hui xian:---------- *TAK TAHU NK CKP APE
Indian's girl
Rishanti:Gedik girl *joke >,<
Eswari:kenal diey since form 1 >.^
Priya:sejarah dalam otak je petik terus dapat :>
Darshine:BI always A :D


Soryy kepada spe yang kite tak mention lupa lah,klau ada bgthu kan,puteri dalam kelas kita ade 35 orang :D 


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


I AM A GIRL WITH WIDE IMAGINATION THAN YOU CAN IMAGINE. THIS IS MY BLOG, MY RULES. DON'T EVER TRY TO COPY A SECTION IN THIS BLOG. WAS HAPPENING.I WILL PURPOSE ABOUT MY STORY IN OUTSIDE ABOUT LOVE,ABOUT MY PROBLEM AND ANYTHING ❤~
Navigations!

Diary About Budies


Let's Talk!