//Forever Imperfect
i'm back again

Friday, August 3, 2012 @ 8:04 AM | 0 Comment [s]



assalamualaikum :D
hye handsome hye cantik :)
hye,hye awak,kite kembali lagi sekali,hahahaa,mesti rindu kita kan *perasan meelebih.ok mmg tak lah kan skrg nk mengupdates blog, lagi-lagi sekarang tgh trial PMR.mmg busy dgn buku,tido buku,makan buku,semua buku :( hidup kita akan jadi mcm nie sampai PMR!hehee,dengar cter lepas raya ade trial ke-2,ambik kau dua kali ambik trial :) mmg tak lah raya tahun nie semua raya dengan kuih,biskut semua tu,kita nanti raya terperap dalam bilik baca bukuu,*ok nak nagis :)ok actually klau setiap kli updates blog mesti ade story mory walaupun story tu dh nk lapuk dh,hhaha,ok jum start here :)


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


I AM A GIRL WITH WIDE IMAGINATION THAN YOU CAN IMAGINE. THIS IS MY BLOG, MY RULES. DON'T EVER TRY TO COPY A SECTION IN THIS BLOG. WAS HAPPENING.I WILL PURPOSE ABOUT MY STORY IN OUTSIDE ABOUT LOVE,ABOUT MY PROBLEM AND ANYTHING ❤~
Navigations!

Diary About Budies


Let's Talk!