//Forever Imperfect
kerjaya's club :'D

Friday, August 3, 2012 @ 8:09 AM | 0 Comment [s]

assalamualaikum :D
hye handsome hye cantik :)
meyh datang sini,sbnarnye nk story mory,hari tu  kelab kerjaya i mean my club ade buat lawatan ke sungkai,perak "Hot Spring" *Bdk tak hot x blh pergi *kidding alhamdulilah lawatan ni berjaya dijalankan,kiteorang gabung dgn club percinta alam sekitar *btol ker club tu,ehehe,actualy mula-mula kiteorang nk pergi kuala selangor kat haji dhorani,tpi cikgu kata "kerjaya just a club"kerjaya hanya club.hmm jdi takde yg free semua kena bayar sendiri,last-last cikgu ambik hot spring sbb murah lah kata kan :)ok sampai disini je nk story mory,saya sediakan secebis gmbr :)

MOMENT




Older Post | Newer Post
The Disclaimer


I AM A GIRL WITH WIDE IMAGINATION THAN YOU CAN IMAGINE. THIS IS MY BLOG, MY RULES. DON'T EVER TRY TO COPY A SECTION IN THIS BLOG. WAS HAPPENING.I WILL PURPOSE ABOUT MY STORY IN OUTSIDE ABOUT LOVE,ABOUT MY PROBLEM AND ANYTHING ❤~
Navigations!

Diary About Budies


Let's Talk!