//Forever Imperfect
my party

Friday, August 3, 2012 @ 8:48 AM | 0 Comment [s]




assalamualaikum :Dhye handsome hye cantik :)
hye,tarikh nie 16/7/1997 kali pertama keluar dri perut mama,dn kali pertame melihat dunia ciptaaNya.and now i'm 15 year olds,woaa dh tua dh *boleh kawen nie.hehehe,dan sya bersyukur dengan apa yang saya ada.i'm not a prefect girl >.< but i'm cute girl *dh perasan dh.hehe,
birthday kita tak party just sambut dgn mamber ade pengetahuan kita,hhehe sambut seminggu lebih awal,dekat rumah nenek :) thanks weyh,korang dtg jugak aku ingt korg tak datang,thanks sesgt ,aku sayang korang :) lepas tu ade something sweet *rahsia thanks korg punye plan kan ,malu aku >,< and next day khamis tu,sambut birthday kat tusyen birthday kita sama dgn acu heheehe ;> and at last sambut bersendirian hahha,tamak nk sambut lebih-lebih :)
thanks kepada wtak sampingan :)
:NURUL SHAFIERA MAWRDI
:NUR NAZIHAH RAZALI
:NURAIN MAHMUD


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


I AM A GIRL WITH WIDE IMAGINATION THAN YOU CAN IMAGINE. THIS IS MY BLOG, MY RULES. DON'T EVER TRY TO COPY A SECTION IN THIS BLOG. WAS HAPPENING.I WILL PURPOSE ABOUT MY STORY IN OUTSIDE ABOUT LOVE,ABOUT MY PROBLEM AND ANYTHING ❤~
Navigations!

Diary About Budies


Let's Talk!