//Forever Imperfect
superwomen and superboy

Saturday, August 4, 2012 @ 8:13 AM | 0 Comment [s]

assalamualaikum :D
hye handsome hye cantik :) 

meyh,sini sebenarnye nk story pasal superwomen adn superboy!hhehee,*jangan pikir lain >.< okey sapekah mereka tu,actually mereka nie bdk tusyen bdk yng sengal kat tusyen :) senang berkawan dengan mereka :) actually tahun nie ramai pulak bdk form 3 tusyen dulu kita dengan ziha je tusyen mase form 2 --'actually tusyen dengan acu since kita darjah 3 sampai lah sekarang look lamekan :) dh masak dh dengan cara aku mengajar .suka dengan cara beliau mengajar .hehhee
tahun nie 10 orang murid form 3 dan semuanye sengal belaka,nak tahu sapekah superwomen dan superboy tu :) bace sampai habis >,<
 superwomen 

Nur Nazihah    * kiri
budak blur mase dekat tusyen >.< hehhee,diey ramai crush dekat tusyen auww!sapekah jejaka pilihan anda?hehhee
Nurain   *tengah
budak selalu ketinggalan bile orang sibuk dalam group >.<,dan bdk terpendek dalam tusyen :)
Nurul Shafiera *kanan
budak selalu diberi gelaran PEKAK,dan die bdak yang selalu siap awal klau buat karangan BI/BM 


superboy

Khir Nazmi *atas kiri
budak lelaki yang sengal sekali kat tusyen ,suka tiru gaya zizan *rasanye lah! :)
Syazwan *atas tengah
bdk pendiam dekat tusyen nk dgr die bercakp mmg tak lah kan :)
Hafiz *kanan  atas
diberi gelaran ustaz/imam.kay diey nie bdk sklh rendah kite dulu :)
Azree *kiri bawah
bdk yng selalu datang lmbt tpi balik awal, org pnggl die baby tak tahu sbb ape :)
Syazreen *bawah kiri
diey nie selalu streess tak tahu lh sbb apekan :)
Faizal *bawah kanan 
bdk sengal satu kepala dgn khir, :)

 that all about them superwomen and superboy


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


I AM A GIRL WITH WIDE IMAGINATION THAN YOU CAN IMAGINE. THIS IS MY BLOG, MY RULES. DON'T EVER TRY TO COPY A SECTION IN THIS BLOG. WAS HAPPENING.I WILL PURPOSE ABOUT MY STORY IN OUTSIDE ABOUT LOVE,ABOUT MY PROBLEM AND ANYTHING ❤~
Navigations!

Diary About Budies


Let's Talk!