//Forever Imperfect
this day :)

Friday, August 3, 2012 @ 8:34 AM | 0 Comment [s]



assalamualaikum :D
hye handsome hye cantik :)
hye,awak ingt tak tarikh nie 15/2/2012 >.< tarikh last kita contact each other dan masa tu saya ingt tarikh   menjadi pengakhiran kita kan :') tpi tidakkan,semua kembali dengan satu teguran di facebook :).awak,sya x jangka pon bnde tu akan terjadi,dan sya hanya layan awak sebgai seorang kawan :) pada mulanya lah and that date 5/7/2012 awak mintak,pada mulanya,saya tolak,sbb saya takut perkara lama berulang kembali >.< dn sya bagi awak 3 syartakan *rahsia ,Dn saya ckp rahsiakan perkara nie dari ain ngan fiera.hehehe *sory weyh,aku takut nk bgthu korg at last korang tahu jugak kan :) awak,sekarang awak dh matang,awak matang dripada dulu,dulu awak bdk-bdk hhehee.i like you thinking now !i hope janji awak,awak pengang elok-elok kay :)



Older Post | Newer Post
The Disclaimer


I AM A GIRL WITH WIDE IMAGINATION THAN YOU CAN IMAGINE. THIS IS MY BLOG, MY RULES. DON'T EVER TRY TO COPY A SECTION IN THIS BLOG. WAS HAPPENING.I WILL PURPOSE ABOUT MY STORY IN OUTSIDE ABOUT LOVE,ABOUT MY PROBLEM AND ANYTHING ❤~
Navigations!

Diary About Budies


Let's Talk!