//Forever Imperfect
untung tak kut?

Saturday, August 4, 2012 @ 11:20 PM | 0 Comment [s]





assalamualaikum :D
hye handsome hye cantik :)  
 

hye actually post nie untuk kau fiera !hehhe,okey bak kate kau  apa perasaan eh ada pakwa yang take care, yang sporting dan yang tak suka mengongkong ? memang best!always dalam take care die kan,always hapy but sad  >,< hehehe tpi kadang-kadang rasa macam biasa!alhamdulilah kiteorag dh setahun lebih walaupun gduh jer memenjangkan :) thanks dengan adanya kau dgn ain aku jumpe diey >.<.ingtkan surat tu,aku nk mase   tu kau dgn ain ade :) mybe kau dpt lgi baik dari dia kan .i know perasaan kau mase ,nmpk aksi anda mase kau jumpe die first time *asl xbg je beg tu ngek! aku pon tergolong dalam orang yang sayang kau >.< kau dengan ain tengah gatal nk tunang kan,cepat-cepat srh mak kau cari,biasenye calon orang tua buat kite happy :) diey tahu ape yg terbaik untuk kite,nanti kau nk tunang biar aku ade tau *melambung perasan .aku sayanggg kau 


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


I AM A GIRL WITH WIDE IMAGINATION THAN YOU CAN IMAGINE. THIS IS MY BLOG, MY RULES. DON'T EVER TRY TO COPY A SECTION IN THIS BLOG. WAS HAPPENING.I WILL PURPOSE ABOUT MY STORY IN OUTSIDE ABOUT LOVE,ABOUT MY PROBLEM AND ANYTHING ❤~
Navigations!

Diary About Budies


Let's Talk!